Geboortemandala’s en jaartekeningen met een persoonlijke boodschap

Een geboortemandala of jaartekening is een afgestemde zielstekening op basis van je geboortegetallen in combinatie met jaargetallen.

  • Ben jij op zoek naar een persoonlijke symbolische tekening voor in je praktijk of meditatieruimte?
  • Heb jij binnenkort een feest ter ere van een speciale gebeurtenis in je leven?
  • Wil jij jezelf of iemand anders een uniek en origineel cadeau geven?

Een geboortemandala of jaartekening maakt verborgen eigenschappen, gaven en talenten zichtbaar

Een uniek en origineel cadeau op basis van een speciale datum

Tijdens het tekenen van een persoonlijke geboortemandala of jaartekening maak ik op een intuïtieve manier contact met de getallen van je geboortedag en de getallen van je geboortejaar of van het actuele jaar.

Ik stem me af op jou en laat me volledig leiden door wat er ontstaat aan kleuren, vormen en symboliek. Bij het in ontvangst nemen van de tekening ontvang je een persoonlijke boodschap in de vorm van een kort verhaal waar jouw getallen de hoofdrol in spelen.

Een geboortemandala of jaartekening is een waardevolle investering voor je persoonlijke groei en ontwikkelingsproces

Werkwijze

  • Geef je geboortedatum + tijd door of de datum van een andere speciale gebeurtenis in je leven.
  • Hierna maken we een afspraak voor een gratis readingsessie van 30 min. via Zoom.
  • Nadat deze readingsessie heeft plaatsgevonden ga ik aan de slag en werk ik een tekening voor je uit. Hier schrijf ik een persoonlijke boodschap bij.
  • Als dit klaar is maken we een afspraak waarbij je de tekening met de persoonlijke boodschap in mijn atelier in ontvangst mag nemen.
  • De tekening kan op aanvraag ingelijst worden. Vraag naar de mogelijkheden. De bijkomende kosten hiervoor worden apart verrekend.
  • De tekening kan ook worden verstuurd via post. Let op: dit is geheel op eigen risico. De bijkomende kosten hiervoor worden ook apart verrekend.

Een geboortemandala of jaartekening helpt je om je energie in positieve zin te laten stromen

Investering

De investering voor een geboortemandala of jaartekening met een persoonlijke boodschap op basis van je geboortedatum bedraagt:

375 euro

Betaling in termijnen is mogelijk.
Prijzen zijn excl. btw.

Contact

Heb je het gevoel dat dit iets voor je is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismaking en readingsessie van 20 min.

Wat zeggen anderen

Monica Ruiz
Bianca, ik ben dankbaar voor jouw intuïtie, waarmee de geboortemandala tekening leven heeft gekregen. De intuitie van mijn tante, waarmee zij zich kon openstellen. En die van mij, waarmee ik jullie in contact heb gebracht. De creatie is intrigerend, fascinerend en schitterend. De ogen van mijn tante glinsteren en ze zegt dat de tekening met haar praat. Ik wist dat het een mooie flow zou zijn. Groet, Monica
Monica RuizDocumentairemakerMovie Mento
Robert Ceelen

Toen ik van Bianca hoorde dat ze ook geboorte mandala’s maakte was mijn interesse gewekt. Ik weet hoe mooi ze kan tekenen en dan ook nog met een persoonlijke boodschap erbij …! Een geboortemandala, een blauwdruk van je leven .. ik wilde wel eens kijken wat er resoneerde. En wat ik zag was een prachtige krachttekening die meteen een diepe indruk op mij maakte met de boodschap erbij die mij diep heeft geraakt. 

Robert CeelenNatuur & LandschapsbeheerBureau Elfenboom
Corine Opmeer

Een bijzonder cadeau zocht ik voor een bijzonder mens, mijn buddy vriendin Heidi. Ik zocht het overal, behalve bij andere bijzondere mensen. Totdat ik me dat realiseerde en meteen aan Bianca moest denken. Zij maakt prachtig mooie tekeningen en zo ook Maya geboorte tekeningen. Ze heeft iets prachtigs gemaakt. Met als gevolg een geëmotioneerde en dankbare vriendin. Ik had haar geen mooier cadeau kunnen geven! Bianca is een zeer intuïtieve vrouw, die er gelukkig voor gekozen heeft om haar talenten met de wereld te delen.

Dank je wel lieve Bianca  

Corine OpmeerProfiel & Studiekeuze BegeleidingOpMeerInzicht
Annemarie van Balen

Bianca vertelde mij vol passie en liefde over de invloed van de Mayakalender op je persoonlijke leven zodat ik er erg nieuwsgierig naar werd. Haar uitleg over mijn geboortedatum, de zegels en de betekenis hiervan geeft mij veel inzicht en ook herkenning van mijn eigenschappen. Zij brengt inzicht hoe ik dingen anders aan kan pakken om meer in beweging te komen. Het helpt om me verder te ontwikkelen zowel zakelijk als privé, door deze uitleg ook op papier te hebben. De prachtige zielstekening die ik als bekroning heb ontvangen zal mij dagelijks helpen herinneren aan mijn pure zelf. Als jij jezelf ook beter wilt leren kennen ben je bij Bianca aan het goede adres; liefdevol, betrokken en super getalenteerd!

Annemarie van BalenOuder & KindercoachDe Schatkaart Kindercoach
Mirjana Scheepens

In het eerste levenspad van de Tzolkin kalender valt mijn Maya-verjaardag en hoe mooi dat ik mijn numerologische jaartekening op de vierde dag van dit levenspad in ontvangst mocht nemen van Bianca. Veel van waar ik al van geproefd heb, stond daar pontificaal op papier! Wow …. daar staat ze de krachtige godin Isis, volledig in haar vrouwelijkheid, vol zelfvertrouwen. krachtig en volledig bewust van haar mogelijkheden. Een godin met een stevige verbinding tussen hemel en aarde, haar vleugels uitgespreid om mee te vliegen en ze geeft me een gevoel van zorgzaamheid voor de mensheid en de wereld. En dan ineens het besef, dít ben ik, dit is mijn potentie! Daar werd ik toch wel even stil van.

Kan ik het al volledig aannemen? Nee, het is nog best spannend om ernaar te kijken en het gevoel ‘dit ben ik’ toe te laten. Het is iets waar ik naar onderweg ben, om volledig wakker te worden in mezelf. En dan wordt de leraar in me wakker, want ik wil graag een voorbeeld zijn voor de wereld, zodat iedereen wakker kan worden in zichzelf en zich kan bevrijden van alles wat nog belemmerend is. Dit grootse, dit stralende zit namelijk in ons allemaal  

Ik ben heel erg blij met deze jaartekening. Dank je wel dat je deze kracht zichtbaar hebt gemaakt voor mij!

Mirjana ScheepensHouseclearing & HealingMirjana Scheepens - Unveil Your Sparkle
Cresta Facebook Messenger