Wat anderen zeggen

Avelien Jansen

Bianca heeft mij aan de hand van de 5 elementen en met behulp van de kennis en wijsheid van de Mayakalender veel kunnen vertellen over waar mijn talenten liggen, hoe ik mezelf kan voeden op de momenten dat ik even minder lekker in mijn vel zit en wat mijn valkuilen en uitdagingen zijn. Vooral bij de 5 elementen zitten hele praktische en concrete tips die ik gelijk toe kon passen. Zo begin ik sinds mijn consult elke ochtend met een activiteit tijdens mijn meditatie en dat is naast rustgevend ook voeding voor mijn hout-element waardoor ik mijn eigen basis meer blijf voelen gedurende de dag. De affirmatie “Feel the fear and do it anyway”, die bij mijn levenspad van de Rode Draak hoort, heb ik meteen opgeschreven en geeft me op spannende momenten regelmatig de moed om toch de stappen te zetten die ik wil zetten maar ook eng vind. Ik kan je een vitaliteitsprofiel dan ook van harte aanbevelen!

Avelien JansenStembevrijder & bewustzijnscoachDe Zelfbewuste Vrouw
Michelle McCleary

Ik was al in een bepaalde mate geïnteresseerd in de Maya kalender en ik wist een aantal zegels, maar ik wilde graag meer inzicht en meer informatie. Ik kende Bianca al en wist dat ze veel kennis heeft over de Tzolkin en ik besloot om een inzichtgesprek bij haar af te nemen. Het was prettig om met Bianca samen te werken, omdat ze een hele fijne en veilige energie heeft. Ze nam ruim de tijd voor me om al mijn vragen te beantwoorden en om alles op een duidelijke manier uit te leggen. Je merkt ook dat ze veel passie heeft voor wat ze doet en haar enthousiasme werkte voor mij heel aanstekelijk. Naast dat ik een hoop bruikbare informatie en inzicht heb gekregen, heb ik ook bevestiging gekregen van het pad wat ik aan het lopen ben, zowel in mijn werk als privé en dat ik ook de juiste hulpbronnen inzet. En hoe ik mezelf daarin nog verder kan versterken. Bianca heeft alles samengevat in een boekje, waarin alles duidelijk is uitgelegd en wat er ook erg mooi uitziet. Ik heb de Maya app op mijn telefoon geïnstalleerd en ik kijk regelmatig wat het zegel voor die dag is, zodat ik mijn acties daar op kan afstemmen. Daarnaast ben ik van plan om de kaarten van de zegels te bestellen die Bianca heeft getekend. Niet alleen omdat ze prachtig getekend zijn, maar ook omdat de kernboodschap van het betreffende zegel er op een duidelijke manier opstaat. Ik denk dat iedereen baat heeft bij een Maya consult van Bianca als je meer duidelijkheid wilt hebben over wat je graag wilt doen en hoe je dit gaat realiseren.

Michelle McClearyEnergetisch therapeutMichelle McLeary Lifecoaching
Ellis Dullemans

Voordat ik bij Bianca kwam voelde ik dat er ergens steeds weer energie lekte. Omdat ik hier last van heb in mijn functioneren vroeg ik me af: hoe komt dit en wat kan ik zelf hier aan doen of van leren? Door haar leuke nieuwsbrief, gratis Skype kennismaking aanbod en filmpje werd ik nieuwsgierig. Ik was zeer benieuwd naar haar kennis over de vijf elementen en de link naar de Maya wijsheid dus ik boekte een gratis sessie. Ik vond haar kennis over de Maya zegels bijzonder en vond het zeer waardevol om te horen dat uit mijn geboortedatum te lezen was dat Blauwe Nacht mijn gids is. Ik ben er gelijk meer over gaan lezen en gaan herkennen. Zo ook welke zegel vreugde geeft en welke mij tegen houdt, wat de link is met mijn elementen. De informatie die ik kreeg was helder en in duidelijke taal omschreven, en ik heb concreet op een A4 ontvangen hoe je missende elementen kunt activeren. Tof!!! Het resultaat was interessant, leerzaam, verrijkend, heel praktisch dat is prettig. Ik kan nu de verbanden zien tussen de Maya wijsheid, mijn geboortezegel en de 5 elementen. Er vallen stukjes in elkaar van de puzzel die leven heet. Ik beveel haar van harte aan als je iets helder wil hebben en praktisch uitvoerbare dingen wil weten.

Ellis DullemansReiki, Massage & AdemcoachingPraktijk De Blauwe Hand
Yvonne Takken

Wat ik niet had verwacht is dat ik zomaar de kern van de boodschap herkende in de informatie die ik gekregen heb. De Kern van mijn leven en ook van mijn valkuilen en van mijn kwaliteiten. Natuurlijk heb ik op mijn 57 ste levensjaar al best een hoop inzichten verworven en puinhopen getransformeerd en dan is het toch weer heel fijn om die kern en het resultaat van je leven tot nu toe te kunnen terug lezen en bevestigd horen worden door de inzichten die Bianca heeft verkregen uit de Mayakalender. Het verrastte me tevens hoeveel informatie dus klopte en hoeveel informatie verstrekt werd. Ook kreeg ik nog een voor mij belangrijk inzicht mee over de Inca’s en het Sjamanisme. Voor mij is er een versteviging van mijn kernkwaliteiten in beeld gebracht, waar ik dankbaar gebruik van kan maken. De informatie die ik heb verkregen is bruikbaar en zeer vakkundig overgebracht. Een vette aanrader voor ieder die wat meer versteviging en een basis wil voelen om het zo vaak wankele evenwicht te versterken.

Yvonne TakkenCreatief therapeut
Jessica Bosman

De gratis Maya kennismakingsessie vond ik erg fijn. Ik heb veel meer informatie over mijn Maya-blauwdruk gekregen dan verwacht, super! Ik herkende veel van mijzelf in wat Bianca vertelde. Het werkte dus bevestigend en sommige dingen hielpen mij ook om helder te krijgen waarom ik nu sta waar ik sta in mijn leven. En dat allemaal al tijdens een kennismakingssessie! Wat ik prettig vind aan Bianca is dat ze er echt helemaal induikt. Ze is nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd en wil graag weten hoe het allemaal zit. Wanneer dingen dan op zijn plek vallen geniet zij daar zichtbaar van. Persoonlijk vind ik het heel fijn om te merken dat iemand er met ziel en zaligheid ingaat. Dat geeft mij, als cliënt, vertrouwen. Dank daarvoor Bianca!

Jessica BosmanHRM DocenteHogeschool Rotterdam
Debby de Reus

Net een top gesprek gehad over mijn Maya zonnezegel en hulpmiddelen hoe dit in te zetten in mijn dagelijkse bestaan. Compleet nieuw voor mij zijn mijn elementen volgens de Nine Star Ki astrologie. Ik ga het onderzoeken. Bianca is een fijn en lief mens die me zeker verder heeft geholpen met de vraagstukken waar ik nu mee liep. Een aanrader als je handvatten wilt om beter met jezelf te kunnen dealen.

Debby de ReusKlassiek & energetisch masseuseDebby de Reus