Wat anderen zeggen

Milo Verhamme

“De Gemeente Soest zocht een tekenaar voor het creëren van een vogelvlucht tekening van een prehistorisch landschap. De stijl van Bianca sloot goed aan bij het beeld dat wij voor ogen hadden om te presenteren en zij heeft een tekening gemaakt die aan onze specifieke wensen voldeed. Tegelijkertijd zorgde haar eigen inbreng voor net dat beetje extra waardoor onze tekening nog beter verbeeldde hoe Soest er in de prehistorie uitzag. De vele positieve reacties die wij kregen op de tekening bevestigt onze juiste keuze voor Bianca Tekent! Bianca reageerde als enige met een duidelijke en persoonlijke offerte die goed was toegespitst op onze wensen en de door ons gestelde (zeer strakke) deadline. De persoonlijke benadering van de opdracht heeft geleid tot een persoonlijk product waar wij in Soest nog jaren plezier van zullen hebben. We kunnen iedereen die op zoek is naar een tekening waarin zowel specifieke wensen dienen te worden verbeeld, als ook plaats is voor artistieke vrijheid, aanraden met Bianca Tekent te werken.”

Milo VerhammeRegio-archeolooghttp://scheplog.blogspot.com/
Aryan Klein

“Bianca has provided many detailed drawings to help design a new visitor entrance and workshops for our historic shipyard, the Bataviawerf. The designs ultimately helped to create a high quality development.We were very pleased with the result and Bianca is highly recommended to anyone in need for a illustrator, graphic artist and designer.”

Aryan KleinProject Manager Bataviawerf Bataviawerf
Marius Teeuw

”Bianca is uitstekend in staat de ruimtelijke plannen van de opdrachtgever te vertalen in een duidelijke visualisatie met oog voor detail. De visualisatie vormt een meerwaarde voor de betrokken omgevingspartijen omdat het meer inzicht geeft hoe de plannen er na realisatie uit komen te zien.”

Marius TeeuwProjectcoördinator Rijkswaterstaat Locatie Rotterdam
Jeroen van Herk

“Bianca maakt prachtige, inzichtelijke tekeningen… De vogelvluchten die ze maakt, begrijp je direct en zien er prachtig uit! Ze kan technische informatie heel goed vertalen in een aantrekkelijk ruimtelijk beeld. Daarnaast is ze prettig om mee te werken.”

Jeroen van HerkProcesmanager water, natuur & gebiedsontwikkelingOak Consultants