Mooie woorden op geduldig papier …

Dat is vaak de gedachte van belanghebbenden bij een (toekomst)visie, veranderings- of verbetertraject of cultuurverandering.

Maar met een animatie breng je jouw visie helemaal tot leven. Zo maak je iedereen duidelijk wat je wilt, hoe je dat wilt bereiken en wat je van iedereen verwacht.

Dat werkt niet alleen beter, maar is ook leuker om te laten zien, leuker om een verhaal mee te vertellen én het kost minder tijd en energie. Dat inspireert en activeert iedereen, zodat de kans van slagen van jouw verandering groter wordt.

Hoe werkt dat dan?

Tijdens een eerste gesprek schets je een beeld van jouw boodschap, wensen, budget en planning. De tweede stap is dat ik samen met een tekstschrijver een script opstel.

Na jouw goedkeuring maak ik schetsen van de verschillende beelden en stelt de tekstschrijver de bijbehorende tekst op. Dit concept bespreken we met jou en stellen we waar nodig bij.

Na definitieve oplevering van tekst en beelden spreekt een professionele voice-over de teksten in. Na de eindmontage van beeld en geluid lever ik de animatie kant-en-klaar op.

Jouw investering?

Hier krijg je een beeld van mijn werk. Natuurlijk vertel ik je graag meer over mijn aanpak en tarieven. Een animatie maken is al mogelijk vanaf € 1.800,- (excl. BTW).  Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden of boek een gratis sparringsessie.

Wat anderen zeggen

Ida van Berkum

Ik ben bij Bianca terecht gekomen vanuit de vraag om handgetekende, aansprekende animaties. Bianca kon vanuit een concept al vrij snel in een paar mooie schetsen tonen hoe het filmpje ging worden. In het proces nam Bianca feedback heel serieus – ze luistert heel goed naar haar klanten. Ze vertaalt dit dan op haar eigen manier in mooie oplossingen, waarbij ze haar expertise in tekenen en visueel denken goed gebruikt. Samen met Demian Geerlings heeft Bianca een aantal hele sterke animaties voor ons gemaakt. Door de simpel-uitziende stijl (die niet simpel om te maken is) lukte het ons om complexe begrippen laagdrempelig en helder uit te leggen. Mensen reageren heel positief op de filmpjes. Dus zoek je een manier om een boodschap of complex thema visueel uit te leggen? Vraag Bianca!

Ida van BerkumSenior Intervention Developer Minddistrict
Maarten Groeneveld

Nadat de VCPO in 2015 het strategisch beleidsplan had beschreven en vastgesteld zochten we een manier om de boodschap van het plan kort en aantrekkelijk onder de aandacht te brengen van leerlingen, ouders, personeel en andere stakeholders. We kozen uiteindelijk voor de vorm van een animatie. Het zoeken was naar de juiste tekenaar, een tekenaar die zowel qua inhoud en stijl paste bij onze organisatie. Uiteindelijk viel de keuze op Bianca Tekent in samenwerking met Tekst en Teken. We zijn achteraf erg blij met deze keuze. Het maken van een animatie is een heel creatief proces, je hebt gedurende dit proces een tekenaar nodig, die goed kan luisteren en alle ideeën kan omzetten in duidelijke, maar vooral ook mooie tekeningen die teruggaan tot de kern van wat je wilt vertellen. Soms zit dat in kleine details. Een lachje op een gezicht, een loopje van een kind. Bianca liet zien dat ze deze tekeningen kon maken en dit kon samenbrengen tot uiteindelijk een mooie animatie. We zijn trots op het resultaat. Het zien van onze animatie Lev leidt tot mooie en ontroerende reacties. Kijkt u ook eens op onze website en zie het mooie resultaat, niet in de laatste plaats te danken aan Bianca en Hubertine.

Maarten GroeneveldDirecteur Bestuurder VCPO SpijkenisseVCPO Spijkenisse
Matthijs Wesseloo

Bianca heeft een prachtige whiteboardanimatie voor stichting Fluenta gemaakt. Tijdens het proces heeft zij een open luister-en vraaghouding getoond. Zij hanteert een goede balans tussen het aansluiten bij de wensen en ideeën van de opdrachtgever en het tonen van eigen initiatief en creativiteit. Hierdoor is het zeer plezierig samenwerken met Bianca. Het resultaat mag er zijn, ik ben er erg trots op.

Matthijs WesselooVoorzitter College van bestuurOnderwijs Stichting Fluenta