WAT ANDEREN ZEGGEN

Milo Verhamme

De Gemeente Soest zocht een tekenaar voor het creëren van een vogelvlucht tekening van een prehistorisch landschap. De stijl van Bianca sloot goed aan bij het beeld dat wij voor ogen hadden om te presenteren en zij heeft een tekening gemaakt die aan onze specifieke wensen voldeed. Tegelijkertijd zorgde haar eigen inbreng voor net dat beetje extra waardoor onze tekening nog beter verbeeldde hoe Soest er in de prehistorie uitzag. De vele positieve reacties die wij kregen op de tekening bevestigt onze juiste keuze voor Bianca Tekent! Bianca reageerde als enige met een duidelijke en persoonlijke offerte die goed was toegespitst op onze wensen en de door ons gestelde (zeer strakke) deadline. De persoonlijke benadering van de opdracht heeft geleid tot een persoonlijk product waar wij in Soest nog jaren plezier van zullen hebben. We kunnen iedereen die op zoek is naar een tekening waarin zowel specifieke wensen dienen te worden verbeeld, als ook plaats is voor artistieke vrijheid, aanraden met Bianca Tekent te werken.

Milo VerhammeRegio-archeoloogSchepLog | Archeologie in Amersfoort
Susan Galesloot

Voor ons nieuwbouwplan Schoemaker Plantage zijn wij benieuwd naar woondromen. Woondromen halen wij veelal op in gesprek met ouders. Dan is het wel zo leuk als kinderen zich in stijl vermaken. Bianca begreep onze wens direct. Zij heeft een van onze huizen soepel en met veel verbeelding vertaalt in een prachtige kleurplaat voor een kleurwedstrijd. De kinderen geven zo kleur aan hun toekomstige woonomgeving en kunnen ook nog een leuk speelhuis winnen. Wij vinden deze persoonlijke kleurplaat een waardevolle aanvulling op onze campagne.

Susan GaleslootVastgoedmarketing & verkoopmanagerNobelhorst | Het dorp van Almere
Conchita van Dijk

We kwamen bij Bianca met de vraag om het OpvoedKompas, dus de methodiek van Het nieuwe Opvoeden, om die voor ons te visualiseren. Een plaatje te maken bij onze visie, simpel gezegd. We zijn met Bianca in zee gegaan, omdat we al eerder de ervaring met Bianca hadden, dat hetgeen wat wij in ons hoofd hebben, dat zij dat op papier kan vormgeven. En dat bleek wederom te kloppen. 

Bianca is intuïtief en communicatief. Ze is helder over wat ze ziet, wat ze voelt en wat ze voor zich ziet en wat ze neerzet. Wat ik prettig vind, is dat Bianca haar eigen zakelijke proces professioneel heeft vormgegeven. Afspraken, offertes, bevestigingen, facturen, even nabellen. Alles is netjes verzorgd. Daarnaast straalt Bianca rust uit en dat werkt voor ons heel prettig. Haar stijl van tekenen spreekt ons bijzonder aan en past heel goed bij ons. Ze heeft een mooi kleurengebruik en kiest voor aansprekende vormen en beelden. 

Wat de samenwerking met Bianca ons gebracht heeft, is een verbazingwekkend mooi OpvoedKompas wat mooier is geworden dan we voor mogelijk hadden gehouden. Het is prachtig om onze eigen visie en ons eigen idee zo professioneel, zo beeldend en zo aantrekkelijk in beeld gebracht te zien worden. 
Wij raden Bianca van harte aan, omdat Bianca zich als geen ander kan afstemmen. Omdat Bianca zelf ondernemer is en met klanten te maken heeft, is ze zich volledig bewust van wat onze klanten van ons nodig hebben. Wat wij hen te brengen kunnen hebben. Daarmee maakt ze met haar producten een compleet beeld en een prachtig plaatje. 

Conchita van DijkKindercoach, inspirator en auteurInspirerend Opvoeden
Corné van Oers

Vanaf 1 november 2017 heb ik een doorstart gemaakt van mijn bedrijf. Ik wil als ZZPer als levens-en loopbaancoach en interim-directeur Primair onderwijs mijn bijdrage leveren aan het creëren van ruimte voor eigenheid van kinderen en leerkrachten. Mijn motto is: Leven en werken vanuit het hart. De naam van mijn bedrijf: HARTSPIRATIE

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw visitekaartje. De keuze voor mij was snel gemaakt. Ik wilde een visitekaartje dat qua vormgeving en kleur precies vertelt wie ik ben en wat ik wil toevoegen aan de wereld.
Ruim een jaar geleden heb ik Bianca Snip leren kennen als iemand die in staat is ‘wie ik ben’ en ‘wat ik wil uitdrukken’ vorm te geven op een manier waarbij meerdere lagen verpakt zijn. Ik noem het zelf ‘op een multidimensionale manier’.

Vanaf het eerste moment kwamen er bij Bianca allerlei ideeën omhoog. De meetings die we hadden tot uiteindelijk het eindproduct, waren ‘to the point’ en op maat. Ze voelde goed aan wat mijn wensen zijn en wist mijn input steeds op een toch eigen manier te vertalen. Het eindresultaat is er een waar ik trots op ben!

Corné van OersInspiratie coach voor professionals Primair Onderwijs
Yvette van Kempen

Ik ben erg onder de indruk van Bianca haar creativiteit. Zelden kom je een talent tegen dat zo gevarieerd kundig is. Van portretten tot strips en van prachtig getekende/geillustreerde plattegronden tot botanische tekeningen. Ongelofelijk. Voor mij heeft ze een strip ‘Eigenwijze Wiesje’ ontwikkeld voor het magazine ‘Bewust Leven’ alsmede een illustratie ‘Het Netelsprookje’ voor bij een artikel over de lente. Ik kan iedereen aanraden om met haar te werken. Bekijk haar uitgebreide portfolio, er zit zeker iets bij wat je als opdrachtgever kan inzetten: illustraties voor in een trainingsmap, jaarverslag, een kunstwerk voor op kantoor. Bianca denkt goed mee met de klant en haar creativiteit is ook nog betaalbaar!

Yvette van KempenProjectcoördinator & CommunicatiespecialistYvette van Kempen
Dorle Lommatzsch

Als mindfulness coach en trainer weet ik uit ervaring dat niet alleen de linker- maar ook de rechterhersenhelft (van de beelden) aangesproken wil worden. Om die reden heeft Bianca enkele jaren geleden mooie illustraties voor mijn boeken over mindfullness gemaakt. Toen ik op zoek was naar beeldende icoontjes voor onze nieuwe website en opleidingsmateriaal kwam ik weer bij haar terecht. Ik was op zoek naar iets specifieks en daar heeft zij me enorm goed bij geholpen. Ze voelde direct aan welke sfeer ik wilde. Daarnaast heeft ze mij ook nog waardevolle tips en adviezen meegegeven op het gebied van effectief presenteren en communiceren op de website. De icoontjes die zij heeft gemaakt stralen nu precies uit waar ik naar op zoek was en wat ik wil communiceren. Dank je wel, Bianca, voor je waardevolle, vakkundige en warme vertaling van onze passie in de taal van beelden. Onze klanten en studenten worden niet alleen door onze teksten maar ook door de beelden erbij geïnspireerd.

Dorle LommatzschMindfulness trainer & coach Academie voor Open Bewustzijn
Ida van Berkum

Ik ben bij Bianca terecht gekomen vanuit de vraag om handgetekende, aansprekende animaties. Bianca kon vanuit een concept al vrij snel in een paar mooie schetsen tonen hoe het filmpje ging worden. In het proces nam Bianca feedback heel serieus – ze luistert heel goed naar haar klanten. Ze vertaalt dit dan op haar eigen manier in mooie oplossingen, waarbij ze haar expertise in tekenen en visueel denken goed gebruikt. Samen met Demian Geerlings heeft Bianca een aantal hele sterke animaties voor ons gemaakt. Door de simpel-uitziende stijl (die niet simpel om te maken is) lukte het ons om complexe begrippen laagdrempelig en helder uit te leggen. Mensen reageren heel positief op de filmpjes. Dus zoek je een manier om een boodschap of complex thema visueel uit te leggen? Vraag Bianca!

Ida van BerkumSenior Intervention Developer Minddistrict