Geboortemandala’s

Door mij te verdiepen in de Mayakalender, Numerologie en de Vijf Elementen (aarde, metaal, water, hout, vuur) heb ik meer duidelijkheid gekregen over wie ik ben en wat ik aan kwaliteiten en talenten heb meegekregen.

Symbolische beelden

Omdat ik visueel ben ingesteld en behoefte had aan inspirerende reminders heb ik mezelf uitgedaagd om de kern van deze informatie te vertalen naar eenvoudige beelden. Dit heeft geleid tot een serie van 20 handlettering getekende affirmatiekaarten en het maken van een geboortemandala op basis van mijn eigen geboortedatum.

Hierna ben ik geboortemandala’s met numeroscopische berekeningen voor anderen gaan maken op basis van hun geboortegetallen.

Een herinnering aan je Pure Zelf

  • Ben jij op zoek naar een persoonlijke symbolische tekening voor in je praktijk of meditatieruimte?
  • Heb jij binnenkort een feest ter ere van een speciale gebeurtenis in je leven en wil je dit op een bijzondere manier vieren?
  • Wil jij jezelf of iemand anders een uniek en origineel cadeau geven?

Tijdens het tekenen ga ik op een intuïtieve manier te werk en laat ik mij volledig leiden door de informatie die ik lees uit de getallen van een geboortedatum en alles wat hiermee samenhangt.

In een bijbehorende reading geef ik uitleg over de betekenis van de getallen, de symbolen die ik getekend heb en de kleuren die hierbij horen. Dit is ook allemaal mogelijk met een datum van een speciale gelegenheid of bijzondere gebeurtenis in je leven.

Werkwijze in 4 stappen

Wil jij een geboortemandala laten maken in combinatie met een numeroscoop berekening en een autobiografische reading?

  • Neem contact met mij op via het contactformulier van deze website
  • Geef je eigen geboortedatum door (of de geboortedatum van iemand anders als je de mandala cadeau wil geven)
  • Hierna ga ik aan de slag en werk ik een tekening voor je uit
  • Daarna maken we een afspraak om de tekening op te halen in mijn atelier waarbij je automatisch een reading ontvangt of wordt de tekening met een schriftelijke uitleg apart naar je toegezonden.