Mandala’s voor speciale gelegenheden

Achtergrond

Door mij te verdiepen in de Mayakalender, Numerologie en de oosterse Vijf Elementenleer (aarde, metaal, water, hout, vuur) heb ik meer duidelijkheid gekregen over wie ik ben en wat er in me zit aan kwaliteiten en mogelijkheden. Ook heb ik helderheid gekregen over de inhoud van verschillende fasen in mijn leven op zowel emotioneel, fysiek, mentaal als spiritueel gebied.

Een herinnering aan je pure zelf

Omdat ik visueel ben ingesteld en behoefte had aan vereenvoudiging van alles wat ik geleerd had, heb ik mezelf uitgedaagd om de kern hiervan te vertalen naar eenvoudige symbolische beelden. Dit heeft geleid tot een serie van 20 handlettering getekende affirmatiekaarten die ik als kompas gebruik voor het bijhouden van de actuele dagenergie van de Mayakalender.

Geboortemandala’s

Daarnaast heeft dit geleid tot het maken van geboortemandala’s en mandala’s voor speciale gelegenheden met numeroscopische berekeningen. Tijdens een bijbehorende autobiografische reading geef ik uitleg over de betekenis van de getallen die horen bij je geboortedatum of bij een datum van een andere speciale gelegenheid.

  • Wil jij jezelf of iemand anders een uniek cadeau geven?
  • Ben jij op zoek naar een persoonlijke tekening voor je studio of meditatieruimte?
  • Wil jij een mandala laten maken voor een speciale gelegenheid?

Tijdens het tot stand komen van een mandala ga ik op een intuïtieve manier te werk en laat ik mij volledig leiden door de informatie die ik voel en lees uit de getallen van je geboortedatum en alles wat hiermee samenhangt. De kleuren en symbolen in de mandala weerspiegelen de kern van jezelf en helpen je herinneren aan wie je bent en welke potenties in je aanwezig zijn.

Werkwijze in 4 stappen

  • Neem contact met mij op via het contactformulier van deze website
  • Geef je eigen geboortedatum door (of de geboortedatum van iemand anders als je de mandala cadeau wil geven)
  • Hierna ga ik aan de slag en werk ik een tekening voor je uit
  • Daarna maken we een afspraak om de tekening op te halen in mijn atelier of wordt de tekening op aanvraag apart naar je toegezonden via post

Numeroscoop berekening & autobiografische reading

Wil je een geboortemandala in combinatie met een numeroscoop berekening en een autobiografische reading? Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. Kijk bij tarieven voor de actuele prijzen.