Oeroude kennis als dagelijkse inspiratiebron

In mijn werk als kunstenares en illustrator ervaar ik dagelijks meer structuur, hulp en inspiratie dan ik ooit gehad heb sinds ik in aanraking ben gekomen met de Mayakalender. 

Hierdoor weet ik precies hoe ik me af moet stemmen op de dagenergie. En weet ik inmiddels ook veel beter wat ik nodig heb om beter om te gaan met de valkuilen en uitdagingen die ik tegenkom in mijn leven. Op zowel zakelijk als persoonlijk gebied.

Een feest van herkenning

Door het verdiepen in deze kalender heb ik inzicht gekregen in waar ik me precies bewust van mag worden om te groeien in mijn leven. Dat is iets wat ik al veel eerder had willen weten.

Ik liep al een tijdje rond met vragen zoals:

  • Wat bezielt en inspireert mij nu werkelijk in mijn leven?
  • Wat is de kern en de bedoeling?
  • Welke manier van iets neerzetten in de wereld past bij mij?
  • Waar mag ik me bewust van worden?
  • Hoe kan ik de relatie met mezelf verbeteren?
  • Hoe kan ik de relatie met anderen verbeteren?
  • Wat zijn nu precies mijn kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen?
  • Wat is de kern van wat ik nodig heb om te leven en te werken vanuit passie en vreugde?

En zo is er nog veel meer op te noemen waar ik naar op zoek was en waar ik antwoord op wilde hebben. Bovenstaande kaarten die ik gemaakt heb op basis van alles wat ik over de Mayakalender en de 20 zonnezegels gelezen en ervaren heb, hebben mij hierbij geholpen.

Ze vertegenwoordigen de kern van de 20 levenspad thema’s waaruit de Mayakalender is opgebouwd. Ieder levenspad bestaat weer uit 13 dagen waardoor deze persoonlijke groei en bewustwording thema’s een terugkerende levensreis vormen van 260 dagen.

Readingsessie

Naarmate je het toelaat om je geboorte energie te laten lezen is het mogelijk om meer informatie te krijgen over welke thema’s persoonlijk bij jou horen. Waar je momenteel staat in je leven en de kern van eventuele problemen waar je tegenaan loopt.

Tijdens een readingsessie lees ik je geboortedatum en vertel ik je meer over deze thema’s en wat hiervan persoonlijk bij jou hoort. Ook vertel ik wat er in jou aanwezig is aan potenties en mogelijkheden. Dit is voor veel mensen een bijzondere ervaring.

Jouw investering

De investering voor een readingsessie van 60 min. in mijn atelier of via Zoom op basis van je geboortedatum bedraagt:

75 euro

Prijzen zijn excl. btw

Heb je een speciale vraag? Ben je benieuwd naar een dieperliggende betekenis achter een relatie? Of wil je graag de betekenis weten van een bijzondere gebeurtenis in je leven? Neem contact met mij op via het contactformulier op deze website en vraag naar de mogelijkheden.