Readingsessies

Steeds weer merk ik dat het ongelofelijk mooi en waardevol is om bewust te zijn van de energie die de 13 daagse Mayaweken van de Mayakalender met zich meebrengen. En in een cyclische vorm om de 260 dagen terugkeren.

Heb jij genoeg van alle drama’s? Verlang jij ernaar om vanuit het diepste van je kern te leven?

Sinds ik eind 2012 in aanraking kwam met de kennis en wijsheid van de Mayakalender is er veel veranderd in mijn leven. Ik leef veel meer vanuit de flow en had nooit verwacht dat ik zoveel te weten zou komen over het waarom van verschillende pijnlijke en ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven.

Oeroude kennis als dagelijkse inspiratiebron voor het leven

Ook in mijn werk al zelfstandig kunstenares en illustrator ervaar ik dagelijks meer structuur, hulp en inspiratie in mijn leven om te groeien dan ik ooit gehad heb. En weet ik inmiddels veel beter wat ik persoonlijk nodig heb om te dealen met de uitdagingen en valkuilen die ik tegenkom in mijn leven.

Mijn visie

De Maya’s gingen ervan uit dat wij de kwaliteiten van alle 20 zonnezegels in ons hebben en nodig hebben om heel te worden.

Toen ik dat las moest ik direct aan een tekening denken die ik ooit als klein meisje gemakt heb samen met een klasgenootje van de lagere school.

We hadden een wereldbol getekend met een cirkel van mensen hier rondom heen en iedereen hield elkaars hand vast. Dat voelde toen al heel sterk als samen en met elkaar als één geheel. Helaas is deze tekening uit mijn kindertijd verloren gegaan. Deze actuele versie is een vertaling van wat ik destijds als kind al heb gevoeld, gezien en ervaren.

Eigenlijk had ik toen als kind al onbewust een heldere visie. En had ik nooit gedacht dat ik hier op latere leeftijd de kennis en wijsheid van de Mayakalender voor zou gaan inzetten en op mijn eigen manier over zou gaan brengen.

Misschien is het een hoog ideaalbeeld maar ik vraag mezelf regelmatig af hoe het zou zijn als we allemaal precies zouden weten welke van die 20 zonnezegel combinaties bij onszelf horen? Welke kernkwaliteiten en tools hierin verborgen zitten waarmee je helemaal jezelf kan zijn, volop kan spelen en in alle vrijheid kan genieten van je leven?

Ik ervaar niet anders dan dat de wereld ineens een heel stuk mooier wordt in en om je heen. En dat gun ik iedereen.

Affirmatiekaarten

Tijdens mijn verdiepingsreis in de Mayakalender heb ik alle 20 levenspad thema’s omgezet naar een serie van 20 affirmatiekaarten. Daar wil ik anderen ook heel graag mee inspireren.

  • Word jij net als ik dagelijks geïnspireerd door de kennis van de Mayakalender?
  • Wil jij je hier ook op een eenvoudige manier mee verbinden?
  • Wil jij jezelf of iemand anders blij maken met een inspirerende Maya affirmatiekaart?

Bereken je eigen Maya zonnezegels via de calculator van Mayawijsheid en stuur jezelf of iemand anders een inspiratiekaart met eigen boodschap in 3 simpele stappen >>