Over Mij

Mijn naam is Bianca Snip en ik krijg energie van mooie dingen maken. Ik help bewuste ondernemers om hun kennis op een unieke wijze te presenteren zodat ze op een originele wijze hun verhaal kunnen vertellen en betere resultaten bij hun klanten kunnen boeken.
Daarnaast maak ik vrij werk en geboortemandala’s én geef ik readings aan iedereen die wel wat hulp en ondersteuning kan gebruiken bij een stukje persoonlijke groei en ontwikkeling in eigen leven en onderneming.

Ben jij op zoek zijn naar een visuele vertaling van jouw kennis of visie?

Actie leidt tot resultaten en ik kan vaak niet wachten om aan de slag te gaan. Denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker en heb een levendige verbeelding. Hierdoor kan ik goed thema’s visualiseren, tot in details uitwerken en met elkaar verbinden. Wat ik voel en in gedachten zie, kan ik op verschillende manieren tekenen, uitwerken en overbrengen.

Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik op ”biancaanse wijze” opnieuw bezieling aan kennis, wijsheid en ideeën. Unieke kwaliteiten en mogelijkheden fascineren mij keer op keer. Ieder project is één groot avontuur. Creatief meedenken en op een spontane, verrassende manier tot een oplossing komen zijn de thema’s die mij in beweging houden.