Over mij

Welkom, leuk dat je hier bent! Mijn naam is Bianca Snip en ik ben gespecialiseerd in het maken van (ruimtelijke) illustraties voor projecten, boeken en verhalen. Hiermee help ik iedereen die zijn kennis op een mooie en duidelijke visuele manier wil overbrengen en presenteren. Daarnaast maak ik intuïtieve kunst en ben ik een fan van de oeroude kennis en wijsheid van de Mayakalender.

  • Wil jij jouw verhaal op een unieke en originele wijze vertellen?
  • Ben jij op zoek naar een kernachtige manier om een project helder uit te leggen?
  • Wil jij op een sprekende wijze jouw visie overbrengen?
  • Ben jij op zoek naar een unieke visuele manier om jouw kennis te delen?
  • Vraag jij jezelf af hoe je in één oogopslag iets duidelijk kan laten zien?

Stel je voor

Dat het je niet of nauwelijks geen moeite meer kost om iets uit te leggen. Dat anderen niet lang hoeven na te denken over wat je precies bedoeld. En dat het je minder woorden en tijd kost om het resultaat van iets te laten zien.

Een deel van onze hersenen houdt van orde en structuur, bedenkt allerlei theorieën en maakt planningen. En een deel van onze hersenen weet, voelt en ziet.  Daarom zeggen beelden vaak meer dan 1000 woorden. Het valt alleen soms niet mee om te denken vanuit een totaalbeeld. Door plannen en ideeën op een ruimtelijk wijze te laten zien in de vorm van een overzichtelijke tekening wordt alles ineens een stuk eenvoudiger om te begrijpen. Je krijgt direct een helder antwoord op vragen als:
  • Wat is het resultaat van een plan of een idee?
  • Op welke manier kan dit iets worden?
  • Hoe ziet dat er in de toekomst uit?

Wie ben ik

Ik heb er nooit geen enkele moeite mee gehad om me iets op een ruimtelijke manier voor te stellen. Wat ik in gedachten voel en zie tijdens een overleg of briefing werk ik op een intuïtieve manier uit. Ik vind het een uitdaging om de kern van iets op een heldere wijze weer te geven zodat dit ”bijna voor zich spreekt”. Als er uiteindelijk bij het laten zien van mijn werk tijdens een presentatie weinig woorden meer nodig zijn om iets uit te leggen, ben ik geslaagd in mijn werk en mijn missie.

Gratis kennismaking & sparringsessie

  • Ben jij op zoek naar een manier om de kern van jouw visie te laten zien?
  • Wil jij het resultaat van een project op een duidelijke manier overbrengen en presenteren?

Tijdens een gratis kennismaking denk ik graag met je mee. Maak een afspraak met mij via het contactformulier op deze website.

Kennismakingen en sparringsessies vinden plaats via Zoom, in mijn atelier of op een andere lokatie.
Tot 10 km worden geen reiskosten gerekend. Afstanden > 10 km bedragen € 0. 25 per km.