Wie ben ik?

Welkom, leuk dat je hier bent! Mijn naam is Bianca Snip en ik help gespecialiseerde bedrijven, organisaties en ondernemers die met natuur en met kinderen werken om hun droom of missie op een unieke visuele manier over te brengen zodat ze op originele wijze hun verhaal vertellen kunnen en betere resultaten bij hun klanten kunnen boeken.

Stel je voor

  • dat het je geen enkele moeite meer kost om te vertellen wat je precies doet
  • dat je met de juiste beelden een uniek en origineel verhaal vertellen kan
  • dat je nooit meer hoeft te zoeken naar passend beeldmateriaal
  • dat je je direct begrepen voelt
  • dat je precies weet welke manier van manifesteren bij jou past
  • dat je betere resultaten boekt bij je klanten

Moeiteloos vertellen

Uiteraard zijn er genoeg beelden op internet te vinden. En soms kun je een afbeelding net even wat ‘aanpassen’ waardoor je zogenaamd snel iets hebt.

Dat blijft alleen lastig want bij iedere fotograaf, ontwerper of illustrator is wel sprake van copyright. Als je hier ongevraagd gebruik van maakt kun je jezelf soms flink in de nesten werken met een boete als gevolg. Het is de vraag of het dat dan allemaal waard is.

Authenticiteit

Natuurlijk wil je origineel zijn en indruk maken. Iedereen wil dat. Alleen past niet elke manier bij iedereen. Bij veel presentaties, workshops en trainingen worden helaas regelmatig afbeeldingen gebruikt die op zich niet zo heel veel toevoegen. Vaak zijn ze onbewust globaal, onduidelijk of saai neergezet waardoor de aandacht van het publiek verslapt.

Een snel bedachte oplossing om iets op een mooie heldere manier uit te leggen blijkt achteraf gezien dan helaas minder goed gelukt te zijn dan je dacht. Terwijl je diep in je hart eigenlijk een verhaal vertellen wil dat eens en voor altijd blijft hangen. Een verhaal dat ook nog eens precies bij jou als persoon past. Belangrijk vooral bij je ideale klant. De wet van aantrekkingskracht komt dan vanzelf om de hoek kijken.

Een verhalend beeld biedt de grootste kans om een boodschap op een kernachtige manier over te brengen en te vertellen

Vruchtbare bodem

De bron waar ik mijn inspiratie vandaan haal heeft een sterke verbinding met mijn intuïtie. Dit ontdekte ik tijdens een moeilijke periode in mijn leven die achteraf de meest vruchtbare bodem bleek te zijn. In mijn innerlijke wereld bleek een rijkdom aan intuïtieve schatten verscholen te zitten.
Hierdoor is mijn heldervoelende en -wetende kanaal behoorlijk open gaan staan. Dit heeft niet alleen mooie gevolgen gehad voor mijn eigen vrije werk maar ook in mijn werk voor anderen.
Iedere keer als ik iets maak stem ik me af. De reis die ik heb afgelegd om hierop te vertrouwen heeft me veel persoonlijke groei en waardevolle inzichten opgeleverd. Dit heeft mij gevormd tot wie ik nu ben.

Gratis Sparringsessie

  • Wil jij weten op welke manier je jouw verhaal authentiek en origineel vertellen kan?
  • Ben jij benieuwd hoe je tot een uniek beeld komt dat precies bij jouw kennis past?

Tijdens een gratis sparringsessie stem ik mezelf intuïtief af op jou en je vraag. We bekijken samen hoe je iets aan kunt pakken en wat de mogelijkheden zijn. Boek hier een gratis sparringsessie als je denkt dat dit iets voor je is.

Sparringsessies vinden plaats via Zoom, in mijn atelier of op een andere lokatie.
Tot 10 km worden geen reiskosten gerekend. Afstanden > 10 km bedragen € 0. 25 per km.