Op reis met de Mayakalender

Steeds weer merk ik dat het ongelofelijk mooi en waardevol is om bewust te zijn van de energie die de 13 daagse Mayaweken met zich meebrengen en in een cyclische vorm steeds terugkeren om de 260 dagen.

Sinds ik hier eind 2012 mee in aanraking kwam, is er veel veranderd in mijn leven en leef ik veel meer vanuit de flow. Ik ben steeds meer te weten te komen over mijn kernkwaliteiten en wat ik persoonlijk nodig heb om beter om te gaan met de valkuilen en uitdagingen die een rode draad vormen in mijn leven.

Wil jij dat ook?

Aan het begin van ieder nieuw levenspad geef ik een gratis Mayakaart + inspiratiesessie weg van 20 min. waarbij ik je meeneem naar wat de Mayakalender voor jou persoonlijk kan betekenen.

Wil jij hier iedere 13 dagen standaard voor in aanmerking komen? Schrijf je dan nu in voor mijn creatieve inspiratiemail in de vorm van Mayapost.

Mayapost

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor graag naar de Privacyverklaring van Bianca Tekent.

Oeroude kennis als dagelijkse inspiratiebron voor het leven

De Mayakalender vertelt je veel over hoe je je eigen plek kunt innemen bij alles wat je doet. Word jij net als ik dagelijks geïnspireerd door de kennis van de Mayakalender? Wil jij je hier ook op een eenvoudige manier mee verbinden?

Om die reden heb ik de kern van de levenspad thema’s van de Mayakalender voor mezelf omgezet naar 20 levenspad inspiratiekaarten. En daar wil ik jou ook heel graag mee inspireren.

Wil jij jezelf of iemand anders blij maken met een kaart van zijn of haar levenspad? Neem dan een kijkje in mijn kaartenwebshop.

Natuurlijke Zelf tekeningen

Wil jij een persoonlijke tekening op maat? Neem dan contact met mij op en boek een Maya inspiratiesessie van 60 min. voor een uitgebreide uitleg van je eigen geboortedag en hoe je de Mayakalender kunt gebruiken als persoonlijke raadgever in je leven. Ik vertel je er heel graag meer over.