Wil jij op een professionele manier voor de dag komen?

Ik teken en ontwerp frisse eenvoudige logo’s die precies bij jou en jouw bedrijf passen. Het is mijn doel om jou te ondersteunen bij een authentieke uitstraling en je hier zo goed mogelijk bij te helpen. Samen bedenken we een sprekende vorm en stijl die aansluit op hoe jij jezelf graag wil laten zien en presenteren. De manier waarop varieert van het ontwerpen van een eenvoudig logo tot het ontwerpen van een uitgebreide bijpassende huisstijl.

Gratis inspiratiesessie

Heb je een idee en wil je weten wat de mogelijkheden zijn om hier op een unieke en authentieke manier iets mee te doen? Ben je op zoek naar een creatieve sparringpartner? Boek een gratis sparringsessie.

Welke indruk wil jij achterlaten?

Logo basispakket

UNIEK LOGO ONTWERP

500 x VISITEKAARTJES

547 euro

Prijzen zijn excl. 21% BTW. Betaling in termijnen is mogelijk.

Wat anderen zeggen

Neeltje van Alebeek

StenenKamer3 was op zoek naar een mooie passende huisstijl en na een onderzoek in mijn omgeving kwam ik bij Bianca Tekent terecht. Ik kies ervoor om te werken met mensen in mijn omgeving , omdat dat meer binding geeft. Bianca woont zo ongeveer om de hoek. Haar website inspireerde mij en na een gratis intake, waarin ze mij de juiste vragen stelde en coachte, ben ik met haar in zee gegaan. Bianca is niet alleen deskundig , maar juist haar betrokkenheid maakt dat ze mij geraakt heeft. Het resultaat is verbluffend en past helemaal bij wat ik wil uitstralen met StenenKamer3.

Neeltje van AlebeekMediator trainer, coach & begeleiderStenenKamer3
Annelies Voulon

Ik kwam bij Bianca terecht met de vraag of ze voor mij een watercolour achtergrond kon maken voor mijn social media posts. Bianca reageerde enthousiast op mijn vraag en tijdens het ontwerp proces heb ik een prettige communicatie ervaren. Ze stemde zich af op wat ik wilde en kwam met eigen initiatieven. Ik vind Bianca erg mooie schilderijen maken en zou haar zeker ook aanraden voor ieder die op dat gebied iets zoekt, of het nu voor commercieel gebruik is of voor thuis aan de muur.

Annelies VoulonSystemisch BusinesscoachWerkplaats voor verdieping
Corné van Oers

Vanaf 1 november 2017 heb ik een doorstart gemaakt van mijn bedrijf. Ik wil als ZZP-er levens-loopbaancoach en interim-directeur Primair onderwijs mijn bijdrage leveren aan het creëren van ruimte voor eigenheid van kinderen en leerkrachten. Mijn motto is: Leven en werken vanuit het hart. De naam van mijn bedrijf is HARTSPIRATIE. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw visitekaartje. De keuze voor mij was snel gemaakt. Ik wilde een visitekaartje dat qua vormgeving en kleur precies vertelt wie ik ben en wat ik wil toevoegen aan de wereld. Ruim een jaar geleden heb ik Bianca Snip leren kennen als iemand die in staat is ‘wie ik ben’ en ‘wat ik wil uitdrukken’ vorm te geven op een manier waarbij meerdere lagen verpakt zijn. Ik noem het zelf ‘op een multidimensionale manier’. Vanaf het eerste moment kwamen er bij Bianca allerlei ideeën omhoog. De meetings die we hadden tot uiteindelijk het eindproduct, waren ‘to the point’ en op maat. Ze voelde goed aan wat mijn wensen zijn en wist mijn input steeds op een toch eigen manier te vertalen. Het eindresultaat is er een waar ik trots op ben!

Corné van OersLevens-loopbaancoach & interim-directeurHartspiratie
Mireille van ’t Hof

Bianca heeft mij op een zeer professionele wijze geholpen met het vormgeven van mijn eigen website, logo en huisstijl. Professioneel op het gebied van beeld en vormgeving maar ook professioneel in de wijze waarop zij de ander enerzijds leidt (door vragen te stellen, opdrachten te geven om over na te denken, planmatig te laten zien in welke stappen te komen tot een eindproduct) en anderzijds volgt in wat de ander wil uitdragen. Het eindresultaat vond ik hartverwarmend. Zij heeft alle tijd genomen om middels gesprekken én verschillende mogelijke logo’s te komen tot een passend logo voor mij. Daarin streefde zij naar perfectie en toetste telkens of het passend was bij mijn verwachting en mijn eigen beeldvorming. Alles bij elkaar heeft Bianca voor mij een hele belangrijke rol gespeeld in het naar buiten toe uitdragen van wie ik ben en wat ik doe. Bedankt hiervoor!

Mireille van ’t HofKindercoach
© Copyright Art à Bianca 2020 | T +31(6)120 95 408