Wil jij op een professionele manier voor de dag komen op je eerstvolgende netwerkbijeenkomst?

Ik teken en ontwerp graag frisse & eenvoudige ontwerpen die precies bij jou passen. Het is mijn doel om jou te ondersteunen bij een authentieke uitstraling en je hier zo goed mogelijk bij te helpen. Samen bedenken we een sprekende vorm of stijl die aansluit op wat jij graag wil laten zien.

De produkten die hieruit ontstaan kunnen variëren van het ontwerpen van een eenvoudig logo tot het maken van headers, achtergronden en illustraties voor social media posts of cursus-, en trainingsmateriaal.

Basispakket

  • Logo ontwerp

  • Visitekaartjes

  • Facebook header

  • E-mail handtekening

Jouw investering?

697 euro

Workshop & Trainingsmateriaal

* Prijzen zijn excl. drukwerk en 21% BTW. Betaling in termijnen is mogelijk. Bij kortingsacties dient het volledige bedrag vooraf te worden voldaan.

Wat anderen zeggen

Ik kwam bij Bianca terecht met de vraag of ze voor mij een watercolour achtergrond kon maken voor mijn social media posts. Bianca reageerde enthousiast op mijn vraag en tijdens het ontwerp proces heb ik een prettige communicatie ervaren. Ze stemde zich af op wat ik wilde en kwam met eigen initiatieven. Ik vind Bianca erg mooie schilderijen maken en zou haar zeker ook aanraden voor ieder die op dat gebied iets zoekt, of het nu voor commercieel gebruik is of voor thuis aan de muur.

Annelies Voulon
Annelies VoulonSystemisch BusinesscoachWerkplaats voor verdieping

Voor mijn NLP trainingen was ik op zoek naar kaarten die ik kon inzetten tijdens mijn trainingen. Bianca heeft prachtige reference cards gemaakt, helemaal passend vorm gegeven in de kleur en stijl van mijn bedrijfslogo. En bovenal zijn de kaarten een mooie samenvatting van de inhoud van de training, knap als je dat allemaal weet te vatten in een beeld. Bianca is creatief en zeer veelzijdig in haar werk en ik kijk uit naar een vervolg van onze samenwerking.

Inge Molin
Inge MolinNLP Trainer & Coach2Bloom Training & Coaching

Vanaf 1 november 2017 heb ik een doorstart gemaakt van mijn bedrijf. Ik wil als ZZP-er levens-loopbaancoach en interim-directeur Primair onderwijs mijn bijdrage leveren aan het creëren van ruimte voor eigenheid van kinderen en leerkrachten. Mijn motto is: Leven en werken vanuit het hart. De naam van mijn bedrijf is HARTSPIRATIE. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw visitekaartje. De keuze voor mij was snel gemaakt. Ik wilde een visitekaartje dat qua vormgeving en kleur precies vertelt wie ik ben en wat ik wil toevoegen aan de wereld. Ruim een jaar geleden heb ik Bianca Snip leren kennen als iemand die in staat is ‘wie ik ben’ en ‘wat ik wil uitdrukken’ vorm te geven op een manier waarbij meerdere lagen verpakt zijn. Ik noem het zelf ‘op een multidimensionale manier’. Vanaf het eerste moment kwamen er bij Bianca allerlei ideeën omhoog. De meetings die we hadden tot uiteindelijk het eindproduct, waren ‘to the point’ en op maat. Ze voelde goed aan wat mijn wensen zijn en wist mijn input steeds op een toch eigen manier te vertalen. Het eindresultaat is er een waar ik trots op ben!

Corné van Oers
Corné van OersLevens-loopbaancoach & interim-directeurHartspiratie

StenenKamer3 was op zoek naar een mooie passende huisstijl en na een onderzoek in mijn omgeving kwam ik bij Bianca Tekent terecht. Ik kies ervoor om te werken met mensen in mijn omgeving , omdat dat meer binding geeft. Bianca woont zo ongeveer om de hoek. Haar website inspireerde mij en na een gratis intake, waarin ze mij de juiste vragen stelde en coachte, ben ik met haar in zee gegaan. Bianca is niet alleen deskundig , maar juist haar betrokkenheid maakt dat ze mij geraakt heeft. Het resultaat is verbluffend en past helemaal bij wat ik wil uitstralen met StenenKamer3.

Neeltje van Alebeek
Neeltje van AlebeekMediator trainer, coach & begeleiderStenenKamer3

Bianca heeft mij op een zeer professionele wijze geholpen met het vormgeven van mijn eigen website, logo en huisstijl. Professioneel op het gebied van beeld en vormgeving maar ook professioneel in de wijze waarop zij de ander enerzijds leidt (door vragen te stellen, opdrachten te geven om over na te denken, planmatig te laten zien in welke stappen te komen tot een eindproduct) en anderzijds volgt in wat de ander wil uitdragen. Het eindresultaat vond ik hartverwarmend. Zij heeft alle tijd genomen om middels gesprekken én verschillende mogelijke logo’s te komen tot een passend logo voor mij. Daarin streefde zij naar perfectie en toetste telkens of het passend was bij mijn verwachting en mijn eigen beeldvorming. Alles bij elkaar heeft Bianca voor mij een hele belangrijke rol gespeeld in het naar buiten toe uitdragen van wie ik ben en wat ik doe. Bedankt hiervoor!

Mireille van ’t Hof
Mireille van ’t HofKindercoach