Wil jij op een professionele manier voor de dag komen op je eerstvolgende netwerkbijeenkomst?

Ik teken en ontwerp graag frisse & eenvoudige ontwerpen die precies bij jou passen. Het is mijn doel om jou te ondersteunen bij een authentieke uitstraling en je zo goed mogelijk hierbij te helpen. Samen bedenken we een sprekende vorm of stijl die aansluit op wat jij graag wil laten zien.

De produkten die hieruit ontstaan kunnen variëren van het ontwerpen van een eenvoudig logo tot het maken van headers, achtergronden en illustraties voor social media posts of vormgeving van cursus-, workshop- en trainingsmateriaal.

Portfolio logo ontwerp

BASISPAKKET

  • Logo ontwerp
  • Visitekaartjes
  • Facebook header
  • E-mail handtekening

vanaf 697,- *

* Prijzen zijn excl. drukwerk en 21% BTW. Betaling in termijnen is mogelijk. Bij kortingsacties dient het volledige bedrag vooraf te worden voldaan.

Vormgeving achtergronden & texturen social media posts

Vormgeving workshop & trainingsmateriaal

Annelies Voulon

Ik kwam bij Bianca terecht met de vraag of ze voor mij een watercolour achtergrond kon maken voor mijn social media posts. Bianca reageerde enthousiast op mijn vraag en tijdens het ontwerp proces heb ik een prettige communicatie ervaren. Ze stemde zich af op wat ik wilde en kwam met eigen initiatieven. Ik vind Bianca erg mooie schilderijen maken en zou haar zeker ook aanraden voor ieder die op dat gebied iets zoekt, of het nu voor commercieel gebruik is of voor thuis aan de muur.

Annelies VoulonSystemisch BusinesscoachWerkplaats voor verdieping
Inge Molin

Voor mijn NLP trainingen was ik op zoek naar kaarten die ik kon inzetten tijdens mijn trainingen. Bianca heeft prachtige reference cards gemaakt, helemaal passend vorm gegeven in de kleur en stijl van mijn bedrijfslogo. En bovenal zijn de kaarten een mooie samenvatting van de inhoud van de training, knap als je dat allemaal weet te vatten in een beeld. Bianca is creatief en zeer veelzijdig in haar werk en ik kijk uit naar een vervolg van onze samenwerking.

Inge MolinNLP Trainer & Coach2Bloom Training & Coaching
Neeltje van Alebeek

StenenKamer3 was op zoek naar een mooie passende huisstijl en na een onderzoek in mijn omgeving kwam ik bij Bianca Tekent terecht. Ik kies ervoor om te werken met mensen in mijn omgeving , omdat dat meer binding geeft. Bianca woont zo ongeveer om de hoek. Haar website inspireerde mij en na een gratis intake, waarin ze mij de juiste vragen stelde en coachte, ben ik met haar in zee gegaan. Bianca is niet alleen deskundig , maar juist haar betrokkenheid maakt dat ze mij geraakt heeft. Het resultaat is verbluffend en past helemaal bij wat ik wil uitstralen met StenenKamer3.

Neeltje van AlebeekMediator trainer, coach & begeleiderStenenKamer3
Mireille van ’t Hof

Bianca heeft mij op een zeer professionele wijze geholpen met het vormgeven van mijn eigen website, logo en huisstijl. Professioneel op het gebied van beeld en vormgeving maar ook professioneel in de wijze waarop zij de ander enerzijds leidt (door vragen te stellen, opdrachten te geven om over na te denken, planmatig te laten zien in welke stappen te komen tot een eindproduct) en anderzijds volgt in wat de ander wil uitdragen. Het eindresultaat vond ik hartverwarmend. Zij heeft alle tijd genomen om middels gesprekken én verschillende mogelijke logo’s te komen tot een passend logo voor mij. Daarin streefde zij naar perfectie en toetste telkens of het passend was bij mijn verwachting en mijn eigen beeldvorming. Alles bij elkaar heeft Bianca voor mij een hele belangrijke rol gespeeld in het naar buiten toe uitdragen van wie ik ben en wat ik doe. Bedankt hiervoor!

Mireille van ’t HofKindercoach
Eveline van Dongen

Toen ik een oproep deed voor iemand die mijn magische verhalen met illustraties tot leven kon brengen werd Bianca mij aangeraden. We hadden direct een goede klik en ze begreep wat ik wilde en vooral ook waar ik met mijn verhalen en illustraties naar toe wilde groeien. Met het draakje heeft zij een nieuwe tekentechniek geïntroduceerd, waardoor hij heel erg mooi en aansprekend is geworden. De reis die het elfje heeft gemaakt zijn vanaf de eerste lijnen tot het definitieve karakter echt bijzonder geweest. Bianca heeft er alle tijd en aandacht aan besteed en heeft een enorm goed oog voor detail, waardoor het elfje een heel sprekend en perfect innerlijk elfje is geworden. Ze nam de tijd om samen te zoeken naar de stijl die bij mij past. De karakters van de hoofdpersonen in mijn verhalen zijn echt bijzonder geworden en geven direct de sfeer van de online magische wereld weer die ik aan het creëren ben en geven ook een extra dimensie aan mijn logo. Ze denkt mee, is ontzettend creatief en echt bereid om een stap extra te doen voor het beste resultaat. Ik ben ontzettend blij met haar en hoop dat we nog lang mogen samenwerken en vooral ook mogen groeien in onze creatieve expressies.

Eveline van DongenInner IK SpecialistInner Treasure