Het juiste beeld schetsen

Elke boodschap wint aan zeggingskracht door er het juiste beeld bij te schetsen. Dat is vooral een kwestie van aanvoelen.

 • Wat is de unieke boodschap van een verhaal?
 • Welke sfeer en stijl  passen daarbij?

Die vragen staan bij mij centraal om zo het juiste beeld te schetsen bij:

 • boeken
 • kaarten
 • websites
 • storytelling
 • blogs
 • social media
 • folders
 • magazines
 • natuurprojecten

Een herkenbaar beeld

Als allround illustrator maak ik een beeld dat bij jouw doelgroep, boodschap en organisatie past. Sfeervolle beelden, schetsen, fantasie of natuurgetrouwe illustraties … Je kunt kiezen uit een scala aan mogelijkheden!

Eerst zien dan geloven?

Hiernaast krijg je een beeld van mijn werk. Natuurlijk vertel ik je graag meer over mijn aanpak en tarieven. Een illustratie maken is al mogelijk vanaf € 35,- (excl. BTW).  Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden of boek een gratis sparringsessie.

Wat anderen zeggen

Anneke Scholte

Voor het Tilburgse Weekend van de Biodiversiteit in mei 2011 wilden we een sfeervolle fietsroutekaart met daarop de verschillende rustpunten verbeeld. Bianca Snip heeft met veel enthousiasme en geduld een prachtige A3 kaart getekend die dubbelzijdig veel informatie in woord en beeld bevatte. Behalve dat de tocht nu echt makkelijk gefietst kon worden, kreeg je al voorpret bij het bekijken van het traject langs poelen, weiden en bosjes met vogels en vlinders. De stijl van Bianca leent zich voor informatie- en educatiematerialen en door de zorgvuldige communicatie kan ze er een goed product op maat van maken.

Anneke ScholteEcologische TuinierspecialisteNaturentuin Goirle
Eveline van Dongen

Toen ik een oproep deed voor iemand die mijn magische verhalen met illustraties tot leven kon brengen werd Bianca mij aangeraden. We hadden direct een goede klik en ze begreep wat ik wilde en vooral ook waar ik met mijn verhalen en illustraties naar toe wilde groeien. Met het draakje heeft zij een nieuwe tekentechniek geïntroduceerd, waardoor hij heel erg mooi en aansprekend is geworden. De reis die het elfje heeft gemaakt zijn vanaf de eerste lijnen tot het definitieve karakter echt bijzonder geweest. Bianca heeft er alle tijd en aandacht aan besteed en heeft een enorm goed oog voor detail, waardoor het elfje een heel sprekend en perfect innerlijk elfje is geworden. Ze nam de tijd om samen te zoeken naar de stijl die bij mij past. De karakters van de hoofdpersonen in mijn verhalen zijn echt bijzonder geworden en geven direct de sfeer van de online magische wereld weer die ik aan het creëren ben en geven ook een extra dimensie aan mijn logo. Ze denkt mee, is ontzettend creatief en echt bereid om een stap extra te doen voor het beste resultaat. Ik ben ontzettend blij met haar en hoop dat we nog lang mogen samenwerken en vooral ook mogen groeien in onze creatieve expressies.

Eveline van DongenInner IK SpecialisteInner Treasure