WAT ANDEREN ZEGGEN

Conchita van Dijk

We kwamen bij Bianca met de vraag om het OpvoedKompas, dus de methodiek van Het nieuwe Opvoeden, om die voor ons te visualiseren. Een plaatje te maken bij onze visie, simpel gezegd. We zijn met Bianca in zee gegaan, omdat we al eerder de ervaring met Bianca hadden, dat hetgeen wat wij in ons hoofd hebben, dat zij dat op papier kan vormgeven. En dat bleek wederom te kloppen. 

Bianca is intuïtief en communicatief. Ze is helder over wat ze ziet, wat ze voelt en wat ze voor zich ziet en wat ze neerzet. Wat ik prettig vind, is dat Bianca haar eigen zakelijke proces professioneel heeft vormgegeven. Afspraken, offertes, bevestigingen, facturen, even nabellen. Alles is netjes verzorgd. Daarnaast straalt Bianca rust uit en dat werkt voor ons heel prettig. Haar stijl van tekenen spreekt ons bijzonder aan en past heel goed bij ons. Ze heeft een mooi kleurengebruik en kiest voor aansprekende vormen en beelden. 

Wat de samenwerking met Bianca ons gebracht heeft, is een verbazingwekkend mooi OpvoedKompas wat mooier is geworden dan we voor mogelijk hadden gehouden. Het is prachtig om onze eigen visie en ons eigen idee zo professioneel, zo beeldend en zo aantrekkelijk in beeld gebracht te zien worden. 
Wij raden Bianca van harte aan, omdat Bianca zich als geen ander kan afstemmen. Omdat Bianca zelf ondernemer is en met klanten te maken heeft, is ze zich volledig bewust van wat onze klanten van ons nodig hebben. Wat wij hen te brengen kunnen hebben. Daarmee maakt ze met haar producten een compleet beeld en een prachtig plaatje. 

Conchita van DijkKindercoach, inspirator en auteurInspirerend Opvoeden
Milo Verhamme

De Gemeente Soest zocht een tekenaar voor het creëren van een vogelvlucht tekening van een prehistorisch landschap. De stijl van Bianca sloot goed aan bij het beeld dat wij voor ogen hadden om te presenteren en zij heeft een tekening gemaakt die aan onze specifieke wensen voldeed. Tegelijkertijd zorgde haar eigen inbreng voor net dat beetje extra waardoor onze tekening nog beter verbeeldde hoe Soest er in de prehistorie uitzag. De vele positieve reacties die wij kregen op de tekening bevestigt onze juiste keuze voor Bianca Tekent! Bianca reageerde als enige met een duidelijke en persoonlijke offerte die goed was toegespitst op onze wensen en de door ons gestelde (zeer strakke) deadline. De persoonlijke benadering van de opdracht heeft geleid tot een persoonlijk product waar wij in Soest nog jaren plezier van zullen hebben. We kunnen iedereen die op zoek is naar een tekening waarin zowel specifieke wensen dienen te worden verbeeld, als ook plaats is voor artistieke vrijheid, aanraden met Bianca Tekent te werken.

Milo VerhammeRegio-archeoloogSchepLog | Archeologie in Amersfoort
Yvette van Kempen

Ik ben erg onder de indruk van Bianca haar creativiteit. Zelden kom je een talent tegen dat zo gevarieerd kundig is. Van portretten tot strips en van prachtig getekende/geillustreerde plattegronden tot botanische tekeningen. Ongelofelijk. Voor mij heeft ze een strip ‘Eigenwijze Wiesje’ ontwikkeld voor het magazine ‘Bewust Leven’ alsmede een illustratie ‘Het Netelsprookje’ voor bij een artikel over de lente. Ik kan iedereen aanraden om met haar te werken. Bekijk haar uitgebreide portfolio, er zit zeker iets bij wat je als opdrachtgever kan inzetten: illustraties voor in een trainingsmap, jaarverslag, een kunstwerk voor op kantoor. Bianca denkt goed mee met de klant en haar creativiteit is ook nog betaalbaar!

Yvette van KempenProjectcoördinator & CommunicatiespecialistYvette van Kempen
Jolanda Pikkaart

Bianca maak prachtige illustraties. Haar natuurtekeningen vielen mij op. In mijn boek ‘Met je smartphone het bos in’, staan 3 van haar illustraties. Echt maatwerk, ze heeft zich ingeleefd in de lezer en mijn boodschap. De illustraties sieren ingelijst ook mijn werkkamer. Zoek je een illustratie als aanvulling op je boek of site? Dan ben je bij Bianca aan het juiste adres!

Jolanda PikkaartSchrijfcoach & AuteurJolanda Pikkaart