Maak van je visie een beeldverhaal en breng je boodschap tot leven!

Ik help ambitieuze organisaties en ondernemers om hun kennis op een unieke visuele wijze te delen zodat zij op een originele manier hun verhaal kunnen vertellen en betere resultaten kunnen boeken.

OVER MIJ

Creatief bezig zijn speelt een belangrijke rol in mijn leven. Naast mijn werk als illustrator teken en schilder ik vanuit de intuïtie en maak ik beelden van steen.

MOOIE DINGEN MAKEN & VERBEELDEN

Als kind was mijn eerste Caran d ‘Ache kleurpotlodendoos heilig en verdween ik regelmatig in een eigen wereld. Ik tekende, droomde en fantaseerde er rustig op los. Daarnaast was ik altijd wel op een creatieve manier met iets anders bezig. De keuze voor een eigen studio later was logisch. Ik houd van mooie dingen maken, ‘verbeelden’, verbindingen leggen. Ik denk in beelden, voel en vertaal dat in illustraties, ontwerpen en schilderingen. Ik breng informatie en kennis over op mijn eigen, unieke manier en laat de kleuren, lijnen en beelden het liefste voor zich spreken.

MIJN VISIE & MISSIE

Mijn visie en missie heeft alles te maken met gevoel iets zeggen, aandacht besteden aan wat je wil vertellen en de manier waarop je iets brengt, hoe je iets zegt en doet.

In de wereld waarin we leven wordt vaak veel gepraat, maar … wat wordt er nu eigenlijk precies gezegd? Tijdens een meeting, presentatie of vergadering kan onze aandacht verslappen omdat een thema of een onderwerp langdradig is of onbewust op een ‘saaie’ manier wordt gebracht. Hierdoor kunnen onze gedachten wel eens afdwalen. Dat is zonde want de boodschap komt niet over en gaat helemaal voorbij.

Hoe kun je ervoor zorgen dat je deelnemers / toeschouwers tijdens het overbrengen van een belangrijke boodschap de aandacht erbij houden? Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden.

GRATIS SPARRINGSESSIE

Voor mij is vormgeving niet enkel alleen mooie dingen maken, maar vooral een proces van “visueel aanvoelen”. Dit laat zich niet afdwingen, dat dient zich aan, laat zich voelen en daarna pas vormen.

Ben je er klaar mee om zelf van alles te bedenken en te zoeken naar beelden die het iedere keer net niet zijn? Wil jij op een originele manier je verhaal vertellen en ben jij op zoek naar een creatieve sparringpartner? Boek dan nu een gratis sparringsessie: