Over mij

Creativiteit heeft tot nu toe altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Naast mijn werk als illustrator teken en schilder ik vanuit de intuïtie en maak ik beelden van steen.

Bianca tekent

Als kind was mijn eerste Caran d ‘Ache kleurpotlodendoos heilig en verdween ik regelmatig in een eigen wereld. Ik tekende, droomde en fantaseerde er rustig op los. Daarnaast was ik altijd wel op een creatieve manier met iets anders bezig. De keuze voor een eigen studio later was logisch. Ik houd van mooie dingen maken, ‘verbeelden’, verbindingen leggen. Ik denk in beelden, voel en vertaal dat in illustraties, ontwerpen en schilderingen. Ik breng informatie en kennis over op mijn eigen, unieke manier en laat de kleuren, lijnen en beelden het liefste voor zich spreken.

De Mayakalender

Niet alleen droomde ik graag weg, ook wilde ik graag alles weten. Waarom was alles zoals het was? Daarom dook ik in psychologische boeken, hield ik me bezig met systemen en methodieken. De Mayakalender waar ik sinds 2012 mee werk verraste me enorm door de herkenning en bevestiging van de vele thema’s die ik in mijn leven tegen ben gekomen. De kalender liet me kennismaken met de energie van de dag, synchroniciteit, mijn kwaliteiten en uitdagingen. Het laat me nu nog steeds verbanden zien en het grotere geheel beter begrijpen waar we allemaal deel van zijn.

De Vijf Elementen

Eind 2015 maakte ik kennis met de Vijf Elementen, de Chinese filosofie op het leven. In de opleiding leerde ik de principes van yin en yang kennen en het effect ervan op onszelf. Ons lichaam en de balans ervan. Hierbij kwam ik ook mijn ‘oude hobby’ Feng Shui weer tegen waar voeding en inrichting deel van uit maken.

Sindsdien laat het leven met de natuurlijke tijdkalender van de Maya’s en het werken met de Vijf elementen me niet meer los en voel ik dat dit ook een deel van mijn pad is. Het combineren van deze oude kennis met mijn creativiteit, het tekenen, ontwerpen en schilderen zorgen ervoor dat ik meer ben dan alleen een studio met werk in opdracht. Hierdoor kan ik in mijn werk waar nodig is nog een extra verdieping geven.

GRATIS Sparringsessie

Wil jij op een originele manier je verhaal vertellen? Ben jij op zoek naar een creatieve sparringpartner? Boek dan een gratis kennismakingsessie of sparringsessie!

Ik help ambitieuze ondernemers en (zorg) organisaties om hun kennis op een unieke visuele wijze te delen zodat zij op een originele manier hun verhaal kunnen vertellen en betere resultaten kunnen boeken.

MIJN PASSIE, VISIE & MISSIE

Ik houd van mooie dingen maken. Ik word gedreven door het creëren van een eigen vorm en volg mijn intuïtie. Hierbij laat ik beelden vanuit het niets ontstaan en het liefst voor zich spreken. Soms zijn daar niet eens woorden bij nodig.