Moeiteloos ontvangen, hoe doe je dat?

Van 27 oktober t/m 8 november worden we vanuit de kosmos ondersteund met Rode Aarde energie. We maken allemaal deel uit van de aarde en we zijn allemaal verbonden met wat er in de kosmos gebeurt. Als we stevig op de aarde staan, in het hier en nu leven ben je gegrond en sta je hiervoor open.

Op de juiste plek zijn

Op die manier kun je signalen oppakken en je ervan bewust zijn dat je precies op de juiste plek bent waar je nu bent. Als je niet goed geaard bent kun je niet of nauwelijks iets doen met deze signalen en dwaal je eigenlijk maar wat rond. Het is dan een valkuil om te piekeren en met je hoofd van alles te bedenken. Terwijl het juist je voeten zijn die je ergens naar toe mogen brengen.

Alert zijn

Als je in de afgelopen weken de weg hebt open gelegd en jezelf de ruimte hebt gegeven om te groeien, mag je er nu op vertrouwen dat je voeten je de juiste weg wijzen om verder te gaan en kun je waardevolle tekens krijgen op je pad. Dit kan mooie toevallige ontmoetingen en synchroniciteit brengen. Niets gebeurt zomaar voor niets. Het is een uitdaging om dan precies op het juiste moment je handen open te doen, jezelf over te geven en moeiteloos te ontvangen wat je nodig hebt. Draai je het om dan kun je moeiteloos geven wat een ander nodig heeft.

Vol goede moed op ontdekkingsreis

Als je hierbij trouw bent jezelf en luistert naar wat je weet vanuit je hart, je eigen sensitiviteit gebruikt en je eigen plek inneemt zal dat je helpen om open te staan voor wat jij kan geven en ontvangen. Ga zonder oordeel en gewoon vol goede moed op ontdekkingsreis ook al weet je vantevoren niet wat het je precies gaat opleveren. Behoud je eigen visie en laat je leiden door je intuitie, het zal je heel veel moois gaan brengen.

Een avontuurlijk Rode Aarde Wavespell toegewenst!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.