Geef jij jezelf de ruimte om te groeien?

De afgelopen dagen heb ik weer een duidelijk signaal gekregen over hoe het teruggrijpen naar iets ouds en vertrouwds kan helpen om weer ruimte te geven aan iets nieuws.

Beide benen op de grond

Vandaag is het de laatste dag van het Mayakalender Geel Zaad Wavespell dus tijd om iets te vieren. De afgelopen 13 dagen werden we uitgenodigd om vruchtbare aarde te creëren zodat onze wortels kunnen groeien om het potentieel dat we hebben de ruimte te geven. Morgen begint een nieuw Wavespell waarin we vanuit het universum worden ondersteund om onze voeten te volgen en moeiteloos te creëren. Het zonnezegel dat hier symbool voor staat is Rode Aarde. Met beide benen op de grond staan en synchroniciteit zijn de thema’s die dan voorbij komen.

Geel Zaad is naast mijn toon 11 (bevrijden, tot de kern komen) mijn hoofdgids energie en dat heb ik gemerkt de afgelopen dagen. Ik heb behoorlijk veel kracht gevoeld en ben ook weer behoorlijk aan het opruimen geslagen. Op die manier heb ik weer plaats gemaakt voor nieuwe dingen die willen groeien ook al weet ik nog niet precies wat en welke vorm dit gaat worden. Dit kon ik doen dankzij een vruchtbare paardencoaching-sessie waarin ik iets dat vergeten was na lange tijd weer recht in de ogen heb gekeken.

Gele Krijger schilderij

Eigen kleur terugvinden

Hierna heb ik teruggegrepen naar iets ‘ouds’ waar ik me heel lang bij thuis heb gevoeld. Ik was al een tijdje heel erg bang om dit te doen en uiteindelijk voelde ik me als herboren. Mijn hoofd zei hier dus heel lang van alles van omdat ik in de tussentijd om diverse redenen van alles had ‘bedacht’. Op die manier heb ik dus weer van alles losgelaten en mijn eigen kleur weer teruggevonden.

Innerlijk de leiding nemen

Deze laatste Geel Zaad Wavespell dag vandaag nodigt uit om dit allemaal te vieren. Het is de dag die overgaat naar de energie van de Rode Aarde. Dit schilderij heb ik een tijdje terug gemaakt en symboliseert de Gele Krijger energie (gecentreerd zijn en innerlijk de leiding nemen). En natuurlijk ben ik in vervolg hierop erg benieuwd wat het Rode Aarde Wavespell de komende 13 dagen gaat brengen.

Wil jij weten wat jou persoonlijk helpt om je potentie de ruimte te geven?

Boek dan nu een Mayakalender coaching sessie >

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.