Het Mysterie van je eigen bestaan begrijpen

Stel je voor dat je het mysterie van je eigen bestaan precies zou begrijpen … dat je geen vragen meer hebt hierover. Dat je precies weet wie je bent en wat je nodig hebt om je leven hier op aarde te leven op een manier die precies bij je past.

Hoe zou dat zijn? Dat je antwoord krijgt op de eeuwige vraag: waarom ben ik hier? Wat heb ik te doen? Wat maakt mij nou zo bijzonder en uniek? Wat hoort nu écht bij mij? Waar krijg ik energie van en waarvan niet?

Stel je voor dat je antwoord zou krijgen op levensvragen zoals: wat jou helpt om je leven kleur te geven? Wat jou helpt om je talent te leven? Wat jou sterk maakt? Wat je valkuilen en je uitdagingen zijn? Hoe zou het zijn om hier allemaal een duidelijk antwoord op te krijgen? Het is misschien niet of nauwelijks voor te stellen en toch is het mogelijk.

Wat je geboortedatum vertelt over jou

Je geboortedatum vertelt je meer over jezelf dan je misschien ooit hebt durven denken of dromen. De Mayakalender bestaat uit een combinatie van 20 zonnezegels en 13 tonen (dagen) en één combinatie hiervan is verbonden met jou. De symbolische betekenis en kwaliteiten die hierbij horen zeggen heel veel over wie je bent en hoe je iets doet. Bij deze combinatie horen vanuit de Mayakalender ook 4 begeleiders en deze vertellen jou precies wat je nodig heb om te groeien en te ontwikkelen.

In totaal bestaat de Mayakalender uit 260 dagen. Op een van die dagen ben jij geboren. Jouw geboortedag is dus verbonden met éen Maya zonnezegel en ook met een Maya geboorteweek of maand. De Maya’s noemen deze maanden of weken ook wel Wavespells.

Geen enkele straat is hetzelfde

Een andere mooi woord voor Wavespell is straat. De Mayakalender bestaat uit 20 straten. In een van die straten ben jij dus geboren. Ieder huis in een straat heeft een nummer ofwel toon. Die toon bepaalt wat jouw manier van creëren is. Als je een wijk bezoekt in een dorp dan heeft iedere straat wel een soort karakter of sfeer. De sfeer in de wijk wordt bepaald door de inrichting van de straten en de soort huizen die er staan. Geen enkel huis is hetzelfde tenzij het rijtjeshuizen zijn. Daarvan is in de Mayakalender eigenlijk niet eens sprake.

Als we de Mayakalender dus vergelijken met een dorp, dan bestaat dit dorp uit 5 wijken waarvan iedere wijk weer bestaat uit 4 verschillende straten.

Kun je het nog volgen allemaal?

Er is maar 1 huis waarin jij bent geboren. De sfeer in de straat waar dat huis staat geeft jouw leven kleur en vertelt je heel veel over jezelf. Ben jij op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen? Wil jij het mysterie van je bestaan begrijpen? Vraag dan een Maya VIP Consult aan >

Fotografie Job Rascon | Unsplash

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.